I need your opinions

Hei bloggaktive folk. 

Jeg lurer på om det er bare noen få (og meg selvsagt) som er egoistisk på vennene mine? Hvis venner av deg begynner å henge med andre venner av deg fordi de har blitt introdusert, av deg, hvordan reagerer du?

 

Jeg er hvertfall sinnsykt egoistisk på vennene mine, og opplevde for litt siden at en eks veninne av meg gikk bak ryggen min for å være med en kompis av meg fordi jeg hadde sagt at jeg ikke likte at hun skulle være med han uten meg. Dette sa jeg etter at hun hadde kjent han i 2 dager folkens.

Jeg fikk en lang melding på face hvor hun skrev at hun hadde vært med fyren hver dag i en uke bak ryggen min og at hun hadde gruet seg til å si det, og da ga jeg henne et ultimatum, meg eller han, egentlig litt for å teste vennskapet.

Endte opp med at hun valgte han, som hun hadde kjent i 2 uker, istedenfor vennskapet vårt. Og vi var bestfriends. Jeg gidder ikke å si noe mer enn det, for det var ikke akkurat det jeg ville fram til i dette innlegget, men jeg vil virkelig ha din mening!

 


Og hun her kan jeg love dere.. det finnes ikke en bedre person. I love you Melissaa 


22 kommentarer

Lydia

05.sep.2011 kl.19:56

Dårlig gjort! :s
hmm. vansklig å si :S

M pus!

05.sep.2011 kl.19:59

Faen er enig med deg ass! Har opplevd akkurat den samme greia! Sånn behandler man ikke sine gode venner ass! Man skal være takknemlig for at man ble introdusert og elske sine venner enda høyere!

hellocareface

05.sep.2011 kl.20:00

Sarah: hehe, ja.. klart det er litt vanskelig i forhold til at jeg ikke har fortalt hele greia, men føler det er litt upassende :P

Merethe

05.sep.2011 kl.20:07

Jeg er enig der, og blir sånn med kjæresten også. Jeg hadde synes det ble rart om han hang med mine venner uten meg :)

Student&mamma

05.sep.2011 kl.20:08

Syns det virka litt rart. Selv om noen er venner, så vil det jo ikke si at de ikke kan ha andre venner.. Virker nesten slik på det du skriver du nå.

hellocareface

05.sep.2011 kl.20:10

Student&mamma: Jeg skal endre litt på det så det blir litt mere forståelig nå, hehe

victorialarssen

05.sep.2011 kl.20:23

blir litt sjalu når vennene mine er med andre enn meg som jeg kanskje ikke er venner med, vil liksom ha de litt for meg selv :P

Sandra

05.sep.2011 kl.20:42

Jeg har blitt sjalu noen ganger når to venner av meg har begynt å hengt sammen når de har blitt introdusert av meg før, men nå synes jeg det er koselig når mine venner blir venner med hverandre. Men den historien din minte meg om en situasjon som skjedde for litt siden. Venninna mi var fullt klar over at jeg likte en kompis av meg, og etter at de hadde møttes, hadde de begynt å snakke sammen på nettet. Da jeg var på fest med venninna mi, begynte jeg å snakke om ham, og da fortalte hun meg at de hadde noe på gang, og lå sammen. Det såret meg, men jeg latet som ingenting, men etterhvert kom vi begge over ham, og vennskapet vårt fortsatte som før.

hellocareface

05.sep.2011 kl.21:18

Sandra: Bra det funket for dere.. Jeg har ikke så mye tålmodighet som deg :P

Alice

05.sep.2011 kl.21:29

Det var virkelig dårlig gjort owo

Limin

05.sep.2011 kl.22:53

Nice bilde ; = )

hellocareface

06.sep.2011 kl.13:14

Limin: taakk :)

lisebjork

07.sep.2011 kl.20:56

Synes det kommer litt ann på situasjonen. Selv har jeg blitt venn med venner av meg. Men da har jeg vært gaaaanske mange ganger med fellesvennen og "hun andre" før jeg er med hun andre alene :-)

Så synes det blir dumt når det er sånn etter 2 dager, og hvis man vet at personen har noe i mot det skal man ikke gjøre det uansett synes jeg :)

søstern

08.sep.2011 kl.22:45

Kjære odamin. Jeg skjønner disse vanskelige følelsene, det å dele venner er ikke lett men en veldig fin egenskap å lære seg. Har ikke du også fått mange nye venner ved å bli venn med venner av deg? Jeg har også vært sånn som deg og det har ødelagt masse for meg, mistet mange gode venner fordi jeg har hatt en mindre bra måte å tenke på. Jeg har lært meg å tenke at det kommer masse positivt ut av å dele venner, det går begge veier.. Du deler venner og du får venner.. Men sjalusi er en av de vanskeligste følelsene man kan ha, den er så ukontrollerbar og veldig veldig vond. Det er lett for meg å si at det "bare" er å jobbe med det, men det er faktisk lurt! Det er i hvertfall en følelse som ikke blir noe lettere med årene. Stor klem fra søstern din som er veldig veldig glad i deg

hellocareface

08.sep.2011 kl.22:49

Det tviler jeg ikke på, men som jeg har sagt tidligere oppi der så involverer det her at personen gikk bak ryggen min, vi kan heller snakke om det neste gang vi ses, eller på facebook om 10 sekunder :-)

anon

12.sep.2011 kl.15:41

Har du aldri gjort noe lignende?

hellocareface

12.sep.2011 kl.17:57

anon: selvsagt har jeg gjort noe lignende, hvem har ikke? men hvis besteveninnen min hadde introdusert meg til en fyr og vi hadde vært med han i 2 dager, og i tillegg sagt at hun ikke liker at jeg er med han så hadde jeg selvfølgelig ikke hatt videre kontakt med han. hvertfall ikke hvis vennskapet betydde så mye som det påstås.

malinkleiven.

13.sep.2011 kl.09:20

Hm, om du gav et ultimatum ser jeg hvorfor du ble sur. Det blir jo det samme som å direkte ditche deg for ham, og ikke bare det å bli venn med en av vennene dine.

blablabla

18.sep.2011 kl.20:48

*kremt* André *kremt* ..........................................

hellocareface

19.sep.2011 kl.20:51

blablabla: det er en heeelt annen sak

Mee,

27.okt.2011 kl.17:34

De fleste har vel opplevd dette.. men de gangene jeg har opplevd dette har det ordet seg, unntatt en gang.. kansje du kjenner deg igjen.. ikke vet jeg :)

men Ja, dette er jævlig kjipt..

Skriv en ny kommentar

hits